Info om Snabblån och Minilån

Ett minilån är ett enkelt och snabbt sätt att kunna låna mindre summor pengar. Vanligtvis handlar det om mellan 500 och 3000 kronor som du kan låna via ett internetlån. Minilån är ett alternativ om du har dålig inkomst en månad, om du får oväntade utgifter, om ankomsten av lönen är sen eller om du har behov av ett tillfälligt tillskott. Minilån är också ett användbart alternativ för att undvika massiva dröjsmålsräntor. Du kan jämföra olika lånföretag och olika lån genom att gå in på Snabblån Jämförelse

Via ett snabblån kan du låna mellan 1000 och 5000 kronor enbart genom att fylla i ett enkelt formulär. Pengarna har du på ditt bankkonto redan inom ett par dagar. Snabblån har ofta en kort återbetalningstid, pengarna bör vanligtvis återbetalas inom en månad. De är räntefria, men däremot betalar du i vissa fall en avgift för handläggningen av lånet. Hur stor den kostnaden beror på hur stor summa pengar du lånat, men det kan vara mellan 0 Kr och 600 kronor.

Att beställa ett lån via snabblån är väldigt lätt. Kika bara in på en av lånföretagens hemsida och fyller i ett formulär, svårare än så är det inte. Oavsett om du har betalningsanmärkningar kan man ändå få låna pengar via snabblån, eftersom de undersöker din framtida betalningsförmåga och inte ditt förflutna.

Minilån blev stort 2005 i Sverige och blev genast en succé. Nu är det flera kreditgivare som erbjuder minilån via SMS och Internet, kolla de vi valt ut. Minilån kallas många olika saker, de kan också kallas för smslån, mobillån, snabblån, minilån, internetlån och mikrolån. Men oavsett namn så handlar det egentligen om samma sak - en lätt och snabb låneform där återbetalningstiden är kort.

Förr har det varit endel oseriösa företag på marknaden, därför gäller det att hålla koll på vilket företag du tänkt låna av. För att försäkra dig om att det är ett seriöst företag kan du se vår jämförelse.

Letar du efter ett snabblån? Vi har sammanställt en bra tabell för Snabblån Jämförelse

RSS 2.0